Σαπφούς 1

Θεσσαλονίκη 54627

6948584096

Τηλέφωνο επικοινωνίας

giorgosanpagonis@hotmail.com

Επικοινωνία

τηλ 6948584096

Δικηγόρος Παγώνης


H ομάδα δικηγόρων, που πλαισιώνει το δικηγορικό γραφείο ΠΑΓΩΝΗΣ και Συνεργάτες – ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ – ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους δικηγόρους με διευθύνοντα το δικηγόρο

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ  ΠΑΓΩΝΗ με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα συγκροτεί ένα από τα καλύτερα δικηγορικά γραφεία της Βορείου Ελλάδος και διαθέτει στο στελεχιακό δυναμικό της ικανούς δικηγόρους, συνεπικουρούμενους από μεγάλο αριθμό δικηγόρων – εξωτερικών συνεργατών, προσφέροντας υψηλού επιπέδου νομικές υπηρεσίες.

Το γραφείο συνεργάζεται με πλήθος δικηγόρων συνεργατών σε όλη την επικράτεια της χώρας και σε όλους τους νομούς αυτής.

Δομή – Υπηρεσίες

Το Δικηγορικό μας Γραφείο «Π Α Γ Ω Ν Η Σ και Συνεργάτες – ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ – ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ» λειτουργεί από το 1985 και στελεχώνεται από έμπειρους και εξειδικευμένους δικηγόρους, έχοντας στην κορυφή της πυραμίδας τον Αναστάσιο Παγώνη, ο οποίος ασκεί μάχιμη και ενεργή δικηγορία επί 37 και πλέον συναπτά έτη, διαθέτει δε αξιόλογο, ικανό και δραστήριο ανθρώπινο δυναμικό του, ενώ συνεργάζεται με ένα μεγάλο κύκλο εξειδικευμένων ελεύθερων συνεργατών – δικηγόρων, Πανεπιστημιακών καθηγητών, καθώς και οικονομικών, ασφαλιστικών, τεχνικών συμβούλων – πραγματογνωμόνων, συμβούλων επένδυσης ακινήτων και εκτιμητών ακίνητης περιουσίας. Παρέχει νομικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου προκειμένου να
εξυπηρετούνται τόσο τα προσωπικά όσο και τα εταιρικά συμφέροντα των πελατών του. Οι δικηγόροι που το στελεχώνουν έχουν υψηλού επιπέδου κατάρτιση,
με πολυετή εμπειρία και ξεχωρίζουν για την επαγγελματική τους συνείδηση, διασφαλίζοντας τη βέλτιστη αποτελεσματικότητα των
υποθέσεών σας.

Οι δεξιότητες, οι γνώσεις και η διορατικότητα μας αποτελούν κορυφαία πηγή για τους πελάτες μας, η οποία έχει αναγνωριστεί από συναδέλφους και δικαστές.

Εργαζόμαστε σκληρά για να βρούμε καινοτόμες λύσεις στο πρόβλημά σας και εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες προκειμένου να ξεπεράσουμε τα εμπόδια.

Οι υπηρεσίες μας βασίζονται στη διαφάνεια, την εμπιστοσύνη και είναι προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις σας. Όποια και αν είναι η κατάσταση, θα επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το πλεονέκτημα μας

Συνδυάζουμε τα πλεονεκτήματα μιας επαγγελματικής επιχείρησης που λειτουργεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα με εκείνα μιας μικρής και ευέλικτης επιχείρησης. Ως Νομικοί σύμβουλοι, οι συμβουλές μας εστιάζονται σε εσάς με συνέπεια, ποιότητα και εμπιστοσύνη.

Οι δικηγόροι και το προσωπικό μας βρίσκονται πάντοτε στη διάθεση σας και μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα σε επείγουσες καταστάσεις ακόμη και εκτός ωραρίου.

Δέσμευση

Οι υπηρεσίες μας παρέχονται από ικανούς, έμπειρους δικηγόρους, που υιοθετούν τα πιο υψηλά, εθνικά και διεθνή, πρότυπα υπηρεσιών. Η εξαιρετική ποιότητα του επιπέδου των νομικών συμβουλών μας και η πλήρης εξυπηρέτηση των πελατών του γραφείου, αποτελούν το κύριο καθήκον μας.

Εμπιστοσύνη

Πάντα μπορείτε να βασίζεστε στην αμέριστη προσοχή που δείχνουμε σε κάθε στάδιο της υπόθεσής σας. Με αφοσίωση και πλήρη στήριξη σε όλη τη διαδικασία, είμαστε συνεχώς έτοιμοι και αποφασισμένοι να αξιοποιήσουμε ό,τι νομικό μέσο διαθέτουμε, για να επιλυθούν όλα σας τα προβλήματα. Η εμπιστοσύνη είναι βασικό χαρακτηριστικό της συνεργασίας μας. Είμαστε συνεχώς διαθέσιμοι, μεταχειριζόμενοι όλους τους πελάτες μας με επαγγελματισμό και σεβασμό. Ενεργούμε με ακεραιότητα, ενώ στόχος μας είναι να παρέχουμε ρεαλιστικές λύσεις στα νομικά ζητήματα τα οποία αναλαμβάνουμε.

Χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους εντολείς μας, η προσωπική εξυπηρέτηση είναι η αποστολή μας.

Γνωρίζουμε πραγματικά κάθε εντολέα, ώστε να μπορούμε να παρέχουμε εξατομικευμένη υποστήριξη. Οι εξειδικευμένοι δικηγόροι μας χρειάζονται χρόνο για να ακούσουν τις ανησυχίες σας και να εξηγήσουν πλήρως τι να περιμένετε από τη νομική διαδικασία. Παραμένουμε σε επαφή με τους πελάτες μας και τους ενημερώνουμε για κάθε πρόοδο που κάνουμε στις περιπτώσεις τους.

Επειδή εργαζόμαστε ως στενή ομάδα, οι εντολείς μας έρχονται σε άμεση επαφή με τους δικηγόρους που τους εξυπηρετούν. Έτσι διαμορφώνεται ένα θερμό κλίμα φιλίας, συνεργασίας και εμπιστοσύνης από το πρώτο χρονικό στάδιο της ανάληψης της υπόθεσης.

Όταν έρχεστε σε επικοινωνία, συνδέεστε απευθείας με τους δικηγόρους του γραφείου, όχι με κάποιο γραμματέα. Στην υπόθεσή σας θα εκπροσωπηθείτε από έμπειρο δικηγόρο και όχι από κάποιον που δε διαθέτει τις ικανότητες να φέρει εις πέρας την υπόθεσή σας.

Βασικός μας γνώμονας είναι το χτίσιμο σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, προκειμένου να υπάρχει εποικοδομητικό κλίμα συνεργασίας, με σκοπό την αποτελεσματικότερη και πιο άμεση επίλυση οποιουδήποτε νομικού ζητήματος. Έχοντας στο ενεργητικό μας παρά πολλές επιτυχείς υποθέσεις μέχρι σήμερα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, παρέχουμε άμεσα,
αποτελεσματικά και ποιοτικά ένα ευρύ φάσμα νομικών υπηρεσιών σε κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, προσφέροντας πλήρη νομική πρόληψη και κάλυψη, καλλιεργώντας διαχρονικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους
πελάτες μας.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Η πολυετής εμπειρία του δικηγόρου ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΑΓΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΓΩΝΗ στην διαχείριση υποθέσεων τροχαίων ατυχημάτων, καθώς και η ιδιαίτερη ευαισθησία του στον ανθρώπινο πόνο, αλλά και στην αγωνία για το μέλλον ενός θύματος τροχαίου ή εργατικού ατυχήματος ή στενού συγγενούς του, οδήγησε το δικηγορικό μας γραφείο στο να έχει καταξιωθεί σε πανελλήνιο επίπεδο ως ένα από τα καλύτερα δικηγορικά γραφεία, ασχολούμενο με υποθέσεις τραγικών και σοβαρών τροχαίων ή εργατικών ατυχημάτων, που συγκλονίζουν το πανελλήνιο, αντιμετωπίζοντας τις υποθέσεις αυτές με λεπτότητα, διακριτικότητα, αυταπάρνηση και αφοσίωση.

Η δραστηριότητά του εκτείνεται σ’ όλες τις πόλεις και σ’ όλα τα Δικαστήρια της Ελλάδος καθώς και στο εξωτερικό.

Καλύπτει την εξώδικη ή/και δικαστική διεκπεραίωση κάθε είδους υποθέσεων, που αφορούν είτε φυσικά είτε νομικά πρόσωπα, όπως θέματα αστικού, ποινικού, στρατιωτικού ποινικού, εμπορικού, φορολογικού, τραπεζικού, ασφαλιστικού, δημοσίου, αθλητικού δικαίου, δικαίου βιομηχανικής ιδιοκτησίας, περιλαμβανομένης της προστασίας άυλων αγαθών του διαδικτύου.

Στην κορυφή της εξειδίκευσής του είναι η διαχείριση κάθε είδους τροχαίου ατυχήματος, που συμβαίνει στους Ελληνικούς δρόμους ή στους δρόμους της Ευρώπης, αφού ο επικεφαλής του γραφείου μας ασχολείται, επί 37 συνεχή έτη,  με απόλυτη επιτυχία, στη διεκπεραίωση των τροχαίων ατυχημάτων και των ασφαλιστικών αποζημιώσεων.

Υπεύθυνη και ολοκληρωμένη εξώδικος και δικαστική διαχείριση των υποθέσεων για την αξιοπρεπή αποζημίωση θυμάτων. Οι άνθρωποι του γραφείου μας, με πρωτεργάτη τον δικηγόρο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΠΑΓΩΝΗ, διαθέτουν όχι μόνο εξειδικευμένη γνώση, αλλά και ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στα θύματα τροχαίων και εργατικών ατυχημάτων, καθώς και στις οικογένειες τους, αντιμετωπίζοντας εκάστη υπόθεση όχι μόνο με γνώμονα την οικονομική διεκπεραίωση της υπόθεσης, αλλά και την ηθική δικαίωση των οικογενειών, που έχουν απωλέσει σε ατύχημα προσφιλές άτομο τους, όπως επίσης και την όσο το δυνατόν καλύτερη δυνατή δικαιϊκή αποκατάσταση του προσώπου, που έχει χάσει τη σωματική και βιολογική του ικανότητα ολικά ή εν μέρει. 

Δυστυχώς τα  υψηλά ποσοστά τροχαίων ατυχημάτων αποτελούν μια θλιβερή πραγματικότητα για την χώρα μας. Το πολύ κακό και επικίνδυνο οδόστρωμα που δεν πληροί τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ως προς τον συντελεστή ολισθηρότητας, το αλκοόλ, και η υπερβολική ταχύτητα είναι μερικοί μόνο από τους παράγοντες, ενώ η κύρια αιτία που μας οδηγεί στη θλιβερή αυτή κατάσταση είναι η έλλειψη οδικής παιδείας.

Η διεκδίκηση αποζημίωσης, μετά από τροχαίο ατύχημα είναι μία απαιτητική νομικά διαδικασία και επίπονη συναισθηματικά, ιδίως όταν υφίσταται θανατηφόρο ατύχημα ή πρόκληση μόνιμης αναπηρίας.

Χρειάζονται έξυπνοι και ευέλικτοι χειρισμοί εξωδικαστικά και δικαστικά, έτσι ώστε το θύμα ενός τροχαίου ατυχήματος (πεζός, οδηγός ή συνεπιβάτης) να αποζημιωθεί και να λάβει τα επιθυμητά οικονομικά αποτελέσματα.

Είναι γεγονός ότι η κατάλληλη στρατηγική επιβάλλεται για την μεγιστοποίηση της αποζημίωσης, είτε δικαστικά είτε εξωδικαστικά, μετά από ένα τροχαίο ατύχημα.

Σημαντικό στοιχείο στη διαχείριση των τροχαίων ατυχημάτων από το δικηγορικό γραφείο μας είναι η εργολαβική ανάληψη των υποθέσεων, δηλαδή η δικαστική ή/και εξώδικος κάλυψη των αναγκαίων δικαστικών εξόδων, χωρίς να επιβαρύνει τον εκάστοτε πελάτη. Τα έξοδα και την αμοιβή την εισπράττουμε ΜΟΝΟΝ, ΑΦΟΥ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ την υπόθεση και πληρωθεί η αποζημίωση, στον εκάστοτε εντολέα μας.

Το γραφείο μας χαρακτηρίζει η επίδειξη ανθρωπιάς, σε κάθε θύμα τροχαίου ατυχήματος, ατομικά ή οικογενειακά και πάντοτε διατηρεί στενή συνεργασία μαζί τους, για μια καλή και δίκαιη διεκπεραίωση των υποθέσεών των.

Το γραφείο συνεργάζεται με πλήθος δικηγόρων συνεργατών σε όλη την επικράτεια της χώρας και σε όλους τους νομούς αυτής.

Επίσης, συνεργάζεται με ιατρούς κάθε ειδικότητας και ιατροδικαστές για την διερεύνηση και αποτίμηση των μετατραυματικών συνεπειών ενός ατυχήματος ή των συνθηκών ενός θανάτου ή ενός εγκλήματος ή ενός σοβαρού τραυματισμού, καθώς και τη διερεύνηση των συνθηκών ενός ατυχήματος ή ενός ιατρικού σφάλματος.

Επίσης συνεργάζεται με κορυφαίους πραγματογνώμονες-μηχανολόγους μηχανικούς, που αναλαμβάνουν την διερεύνηση και τον ανασχεδιασμό ενός ατυχήματος, καθώς και ερευνητές, που αναλαμβάνουν τη διερεύνηση των αιτιών και των συνθηκών ενός εγκλήματος ή ενός ατυχήματος.

Ακόμη, το γραφείο συνεργάζεται με συμβούλους επιχειρήσεων, φοροτεχνικούς και οικονομικούς συμβούλους με περαιτέρω σκοπό το φορολογικό σχεδιασμό, σύσταση, μετατροπή και λύση εταιρειών με τον καλύτερο δυνατό και ωφέλιμο τρόπο για τον εντολέα μας.

Μια σκέψη στο “Δικηγόρος Παγώνης”

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.